Projekat ima tekst koji se može umetnuti u njega codepen i on će raditi
The Concept:
The essence of my project is to assist foreigners in drafting legally sound documents, such as sales agreements, lease agreements, or powers of attorney. The system retrieves relevant legal data from the web and utilizes OpenAI to generate a professionally structured, ready-to-use document.
How it works:
Simply describe the type of document you need and provide a brief overview of the details in the chat. Based on your input, the AI will generate the complete document for you.
Suština projekta:
Suština mog projekta je pomoć strancima u sastavljanju ispravnih pravnih dokumenata, kao što su kupoprodajni ugovori, ugovori o zakupu stana ili specijalna punomoćja. Sistem prikuplja relevantne podatke sa interneta i, koristeći OpenAI tehnologiju, kreira pravno validan i spreman dokument.
Kako funkcioniše:
U čatu navedete koji vam je dokument potreban i ukratko opišete njegovu svrhu. Na osnovu vaših informacija, sistem će automatski sastaviti kompletan dokument.
Moja glavna ideja je da rešim problem ne samo za Ruse već za sve strance. Ne znam mnogo o IT sektoru, tako da je ovo moj prvi eksperimentalni projekat.
Kul, podeli slobodno i linkove da mogu i drugi da vide o čemu se radi, pa možda daju neke smernice za unapređenje.
@Ljove02 šta ti misliš da je dobar put učenja dalje kada je programiranje sa AIem i generalno razvoj AI inženjera u pitanju? Da li možeš da pomogneš @Pasha365 kroz neki zadatak na ovom projektu ili da mu daš savet za neki drugi izazov?