Pozdrav ljudi,
Pitanje za milion dolara, to jest, za praznični loot:
Da li se i vama čini da je decembar stigao brže nego što ste očekivali? ![]()
Praznična euforija je zvanično online. ![]()
Šetam po centru Beograda, oseća se miris kuvanog vina i cimeta, novogodišnja rasveta nije baš na nivou jelke od 80k eura, ali kišobrani sigurno vrede više ![]()
Naravno, eto nama i euforije “šta pokloniti” i ove godine, a da to ne bude šolja, čarapa, šal ili kapa… Ta večita dilema!
Priznajmo, svi smo to već pitali ChatGPT ili Gemini
(I dobili generički odgovor, jel’ da?)
Ali, imam sjajne vesti!
Mi nismo prosečni korisnici interneta, mi smo Geek Area ekipa! ![]()
A to znači da naša rešenja moraju biti autentičnija, originalnija i, naravno, bolja od svih stock predloga koji kruže mrežama.
Spremite se da zajedno debug-ujemo problem dosadnih poklona!
Kao članovi Geek Area zajednice, mi znamo šta se ceni – pažnja, custom rešenja i da poklon ima priču, pa hajde da vam damo neke epic predloge i da zajedno smislimo najbolje ideje za poklone sa karakterom! ![]()
Ne možemo doći do sjajnih ideja bez tebe, zato odmah bacaj:
Pokaži svoju kreativnost, šta si ti smislio/la da pokloniš ove godine, a da nije nešto generičko?
Koji gadget, knjiga, board game ili iskustvo su te oborili s nogu?
Daj svoj sugestiju, ubaci predlog poklona koji ti je bio najdraži IKADA! (Da se inspirišemo!)
Mi ćemo, u nastavku, otkriti naše predloge i ono najbolje: ekskluzivne benefite koje uživamo kao zajednica kod naših partnera!
Daaa, dobro ste pročitali, ne poklanjamo mi, ali dajemo vam power-up da pametno kupujete uz ekstra pogodnosti. ![]()
Hajde da zajedno pokrenemo lavinu ideja koje se pamte i da svi pokloni pogode metu!