Launching 2026 together!

Šta ako tri sata mogu da vam definišu godinu koja je tek krenula? :thinking:

​Pridružite nam se na hibridnom meetup-u kreiranom za one koji žele započeti godinu sa jasnoćom, fokusom i konkretnim ciljevima.

​Ova jedinstvena saradnja između Young Professionals Club i Geek Area kombinuje proverene pristupe i sjajnu energiju kako bi ste otišli kući ne samo sa jasnim planom već i inspiracijom. :rocket:

Planiranje ciljeva za 2026: Stvaranje toka uspeha
“Reka mog života” je pristup koji će vam kroz ovaj događaj pomoći da naučite kako da oslobodite energiju svojih ciljeva i postignete protočnost u njihovom ostvarivanju. Pridružite se procesu koji kombinuje analizu, jasnu viziju i održivu motivaciju za planiranje vaših sledećih koraka u životu.

1. Refleksija i tok prošlosti: Osvrnite se na 2025. godinu kako biste sagledali svoje uspehe, izazove i naučene lekcije. Pronađite uzorke koji oblikuju vaš napredak.
  2. Definisanje pravca: Postavljate ciljeve koji su značajni, dostižni i u skladu s vašim vrednostima.
  3. Kreiranje jasnog toka: Razradite konkretne korake koji vode ka ostvarenju ciljeva i obezbeđuju stabilan napredak.
  4. Održavanje protočnosti: Naučite kako da pratite napredak, prevazilazite prepreke i održite motivaciju tokom cele godine, bez zastoja.

​Kroz fluidan i intuitivan pristup, usmerite svoje ciljeve prema ostvarenju svojih želja i vrednosti u 2026. godini!

​Za proces i pristup, tu je Dragana Tomić Pilipović, autentični edukator i iskusni trener sa 30 godina profesionalnog iskustva u dizajniranju i vođenju treninga.

​Bilo da prisustvujete uživo ili online, očekuju vas interaktivne sesije.

​Broj mesta je ograničen, zato rezervišite svoje mesto na vreme i započnite 2026. godinu kako dolikuje! :flexed_biceps:t2:

​Vidimo se!

1 Like

Prošle godine sam učestvovao na radionici za postavljanje ciljeva i mogu da kažem da mi je stvarno značila. Atmosfera je bila super, upoznao sam dosta kvalitetnih ljudi, a energija tokom rada je bila baš pozitivna i motivišuća.

Od ciljeva koje sam tada postavio, uspeo sam da ostvarim 7 od 10, što mi je za mene lično veliki pomak. Metodologija koju je Dragana koristila mi je pomogla da se bolje razumem i da ciljeve postavim jasnije i realnije, a ne samo „na papiru“.

Planiram da dođem i ove godine, jer mi je prošla radionica dala konkretne rezultate, a ne samo dobar osećaj tog dana.:blush:

3 Likes

Hvala svima koji su bili! Ostavljam ovu fotku ovde gde smo skoro “svi” :nerd_face:

Ukoliko neko želi da se pozabavi detaljnije analizom prethodne i planiranje ove godine, Year Compass koji smo koristili na radionici je dostupan ovde:

3 Likes

Radionica mi je donela puno uvida iako nemam jasne korake - imam pitanja na koja treba da odgovorim. Dragana uvek ima odgovor prilagođen svakom učesniku i njegovim potrebama. Hvala Gligi na pozivu i sjajnoj atmosferi zajedno sa Draganom :partying_face:

3 Likes

Prvi put sam na radionici ovog tipa i bilo je sjajno. Organizatori i Dragana su opuštenim pristupom stvorili atmosferu sigurne i otvorene zone. Čini mi se da je zato razgovor tekao neusiljeno. Hvala Dragani, što me je pravim pitanjima izazvala “da pročeprkam” po sebi tražeći odgovor… jer on i jeste negde duboko u nama, samo čeka da ga izvučemo na površinu. :star_struck:

3 Likes

Aleksandra, hvala ti na izdvojenom vremenu za recenziju. Javiću ti se mejlom kako bih bolje razumeo šta ti je nejasno da bi rešili problem.

Odlično organizovana radionica, odličan predavač! Samo nastavite tako!

Savet je da se malo produži radionica, ili pak, kako se materijali dobijaju ranije, da se skrene pažnja učesnicima na razmišljanje o odgovorima pre same radionice. Ipak, potrebno je vremena za retrospektivu prošle godine i planiranje buduće.

3 Likes

Pozdrav Matija, zapitanosti su isključivo na ličnom nivou. Procesi su bili potpuno jasni. Svakako hvala na ponuđenoj pomoći :waving_hand:

1 Like

Bila sam i prošle i ove godine na Launch-u, tako da -

Storytime. :open_book:

Prošla sam bukvalno dva potpuno suprotna procesa. Prošle godine, kada smo pretresali prethodnu godinu, mapirali, razmišljali itd. ja kao znam šta želim, bilo mi je super, do poslednjeg koraka i konkretizacije aktivnosti, tj. odgovaranja na kako za 2025. godinu.

Ovaj put je bilo potpuno obrnuto, bilo mi je i malo loše da uopšte razmišljam o prošloj godini, količina nemam pojma i same formulacije sopstvenih želja, jer ove godine nemam toliko ciljeva koliko želja, ništa me nije naučila osim da želim da se ne ponovi, jako mi je sve to bilo neprijatno i unlike me koja kao uvek zna šta i kako da postavi i veruje čak i u svoje najradikalnije odluke i promene. Onda smo došli do tog crtanja, podsvesnog, 2026. godine i konkretizacije i odjednom mi je postalo sve lako.

To prirodno znači da je problem bio u 2025. godini kao takvoj, i kad je bila budućnost i sada kada je prošlost. :face_with_hand_over_mouth:

Ali i šalu na stranu, mislim da je to pravi pokazatelj toga koliko je intuicija važna u životu, koliko je važno da svoje nesvesno osvešćujemo, ali i da mu verujemo, i da nađemo balans između ta dva.
U tom smislu, mislim da mi nije ni toliko važno kako sam “isplanirala” godinu, koliko da se osećam dobro u svemu tome. Okolnosti se menjaju, ali mislim da je bitno da, kako bismo bili spremni na pravi život, van papira, prođemo proces ličnog uzemljenja i centralizacije, na papiru. :glowing_star:

Sigurna sam da ovakva radionica može da znači različito za različite ljude, što je potpuno u redu i njena fleksibilnost u tom smislu je idealna, ali mislim da je upoznavanje sebe i pripremanje sebe na impulse koji dolaze spolja i iznutra zajednički imenitelj i suština.

3 Likes

Ovo je bilo moje prvo iskustvo sa događajem “Launching 2026 Together” i nisam mogla da zamislim bolji način da zaokružim 2025. i zakoračim u 2026. godinu.

U prostoru punom podrške, iskrenosti i osvešćenosti, za mene je bilo ključno: oprostiti, otpustiti i zahvaliti se godini iza mene.

Nije lako definisati šta nosi godina pred nama, ali ono što jeste važno jeste postaviti zdrave temelje.
One koji će mi pomoći da kroz 2026. hodam stabilno, svesno i sa više sebe.

Definitivno, sada u rukama držim jasniji kompas i spremna sam da biram ono što me zaista pokreće. :dizzy:

Beskrajno hvala Dragani, ženi koja sa lakoćom stvara prostor u kom možeš da budeš iskrena, ranjiva i snažna u isto vreme.
Njeno vođenje radionice bilo je intuitivno, podržavajuće i duboko transformišuće. :heart_hands:t2:

I naravno, ogromno hvala Gligi i Maigi, pre svega na prilici da budem deo ovakvog iskustva.

2 Likes

Kidanjee :fire::fire::fire: Top nacin sa se krene godina

1 Like