Zdravo, Ja sam Matija Radisavljević!
Sa 13 godina sam počeo da sviram harmoniku.
Dve godine kasnije upisao sam srednju tehničku PTT školu i otišao u đački dom.
Tokom školovanja učestvovao sam na velikom broju taknjmičenja, gde sam se posebno istakao u streljaštvu, šahu i dramskoj sekciji.
2020. godine upisujem Visoku elektrotehničku školu.
Već 2022. pravim svoju prvu aplikaciju - MataFly.
Godinu dana kasnije osvajam Treću harmoniku Srbije u Leskovcu i postajem asistent na fakultetu.
Tokom 2024. godine kreću ozbiljniji poslovni projekti.
Pravim drugu aplikaciju Beautify i počinjem da radim u firmi Eurocom International d.o.o.
Počinjem da radim na SEO optimizaciji za Casio i Dymo sajtove i uspevam da ih dovedem na prvo mesto na Google-u, uz povećanje prodaje od pet puta.
Iste godine pravim marketing kampanju za istraživanje razloga kupovine Parker proizvoda, i počinjem razvoj B2B sajta sa slovenačkim partnerima i dajem prvi intervju za časopis Knjižar na temu SEO optimizacije i e-commerce-a.
Krajem godine sam izdao svoje autobiografsko kolo - Matin sanak.
2025. godine izbacujem na tržište olovku Parker Beograd, a zatim i specijalnu olovku Ivo Andrić povodom 50 godina od njegove smrti.
U isto vreme počinjem razvoj Geek Area zajednice i osnivam svoj orkestar Nas fazon.
Tokom 2026. godine zajedno sa Aleksandrom Gligorijevićem pokrećem placanje.rs, radim novi update Eurocom sajta sa slovenačkim timom i pravim kompletnu ediciju posvećenu Tesli, Njegošu, Petru I i Andriću.
Iste godine dajem i drugi intervju za časopis Knjižar, ovog puta na temu e-commerce-a i edicije srpskih velikana.